VARENIE CUKROVINY

Varňa cukroviny je srdcom celého cukrovaru. Automatizovanie procesu varenia cukroviny je proces, ktorý vyžaduje spoluprácu vhodnej meracej techniky a riadiaceho systému. Jeden var cukroviny A trvá podľa typu cukru od 2 do 4 hodiny. Jedným varom sa uvarí až 60 ton cukrovinovej hmoty. V našom riadiacom systéme ponúkame naozaj široké možnosti nastavovania jednotlivých parametrov od udržiavania sacharizácie na konštantnej úrovni až po nastavovanie predpísaného priebehu sacharizácie v celom procese varu. Nastavenie parametrov varenia má vplyv na parametre kryštálového cukru ako výstupného hotového produktu. Pri rýchlom vare narastú menšie kryštáliky cukru - (krupica) a pri dlhšom vare narastú väčšie kryštáliky a dostávame cukor kryštál alebo hrubý kryštál. Technológ podľa potreby výroby zvolí príslušný variaci program. Automatika sa postará o všetky činnosti súvisiace so správnym varom. Pri varení v automatickom režime je nevyhnutná veľmi spoľahlivá procesná technika.

NAJ.sk
Copyright © 2020 Paris tp s.r.o.. Všetky práva vyhradené.
Joomla! je voľne šíriteľný softvér vydaný podľa GNU General Public License.
Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews